• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Principalele ținte ale Stelei, din această pauză de mercato, cad una după alta. După ce l-au ratat pe Andrei Ivan, puștiul-minune de la CSU Craiova, iar pe Budescu nu l-au convins cu oferta salarială și mutarea lui Gabi Enache a intrat în impas, după ce pe adresa fotbalistului a mai apărut o ofertă din străinătate.

Dani Coman, președintele celor de la Astra, a dezvăluit, într-o intervenție telefonică, ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, faptul că mijlocașul nu este atât de aproape de Steaua, precum a spus Gigi Becali.

”Enache este jucătorul nostru. S-a făcut o ofertă din partea Stelei, dar mai sunt oferte și din afară, cum ar fi din Grecia. Plus că am mai primit una de la un club dintr-un campionat puternic din vest, pe care o vom prezenta. Sper ca Enache să se gândească bine ce va face, pentru că este tânăr, care poate progresa”, a spus Coman.

Oficialul liderului l-a contrazis pe Becali, care a spus, tot la Digi Sport, că ”va face tot posibilul să-l aducă pe Enache la Steaua, după sacrificiile pe care le-a făcut acesta”, referindu-se la faptul că jucătorul a renunțat la niște bani pentru a se despărți mai ușor de gruparea giurgiuveană.

”Nu am absolut nimic cu Steaua. Nu s-a discutat cu el să renunţe la bani. Mai sunt restanțe doar luna decembrie şi primele de joc, nu e o situaţie aşa dramatică. Ca şi ceilalţi băieţi, si-a primit zilele trecute salariul pe luna noiembrie, nu ştiu la ce sacrificii s-au referit conducătorii Stelei", a declarat Dani Coman la Digi Sport.

Dani Coman a spus că Enache poate continua și la Astra, în cazul în care nu se concretizează nimic, chiar dacă la vară va deveni liber de contract, dar cu o condiție.

”În cazul în care va rămâne la Astra, va trebui să le ceară scuze colegilor pentru declarațiile pe care le-a făcut în ultima vreme”, a mai spus Coman la Digi Sport.