• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Motivat de faptul că ar putea juca în Champions League, dar şi de liniştea financiară pe care nu a avut-o la Astra în ultimul timp, Gabriel Enache (25 de ani) nu a renunţat la gândul că ar putea junge la Steaua. "Orice jucător din Liga 1 îşi doreşte să joace acolo", a spus mijlocaşul.

Transferului lui Gabriel Enache la Steaua încă se poate realiza. Mijlocaşul s-a înţeles cu roş-albaştrii, dar Astra încă nu a acceptat oferta făcută de Gigi Becali. Problemele financiare prin care trec giurgiuvenii l-au determinat pe jucătorul de 25 de ani să îşi dorească să plece de la echipa antrenată de Marius Şumudică.  

”Normal, ar fi un pas foarte mare, e cea mai puternică echipă din România, singura care vrea să investească în momentul de față și care își dorește să se califice în Champions League. Fiecare jucător din Liga 1, cred, că își dorește să joace la Steaua”, a spus Enache, la întoarcerea Astrei din cantonamentul din Cipru.

Unul dintre cei care s-a opus cel mai mult ca jucătorii de la Astra să ajungă la Steaua, Marius Șumudică, simte că în cazul mijlocașului nu prea are ce să mai facă.

”Dacă el își dorește să plece la Steaua, nu am ce să fac. Mai ales că, din ce am înțeles, are și o legătură apropiată cu familia Reghe”, a spus și Șumudică.