• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Denis Alibec (24 de ani), al doilea marcator al celor de la Astra Giurgiu, cu cinci reușite (Budescu are 6), a vorbit, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport, despre interesul Stelei față de el, dar și despre echipa națională.

După ce în vară nu a fost de acord cu oferta salarială pe care i-a propus-o Steaua, Alibec lasă acum de înțeles că mutarea se poate perfecta în viitoarea perioadă de mercato.

Concret, când a fost chestionat dacă se mai pune problema să se transfere la Steaua, atacantul a replicat:

”Nu știu, nu am vorbit cu nimeni. Deocamdată, vreau să termin aici anul și vom vedea după aia. Nu exclud nicio variantă. Vom vedea ce va fi pentru că, printr-o ofertă am putea ajuta și clubul și vom vedea atunci. Nicio variantă nu este exclusă”, a spus Alibec.

Lui Alibec nu-i pare rău că nu a ajuns la Steaua și spune de ce nu s-a perfectat mutarea în vara trecută:

”Nu ne-am înțeles pur și simplu. Nu mi-a părut rău, pot să mă duc oricând sau cine știe.”

”Promit să nu mai fac gafe precum cea de la Târgu Mureș. Regret că nu am fost convocat”

Până la iarnă, Denis Alibec a mai spus că şi-a propus să ia campionatul cu Astra şi să devină golgheter. Atacantul a adunat cinci goluri în Liga I şi a ratat convocarea la echipa naţională din cauza cartonaşului roşu încasat la Târgu Mureş.

”Aș fi vrut să fiu convocat, dar greșeala de la Târgu Mureș m-a costat convocarea. Regret, pentru că se joacă în Italia, la Bologna și îmi pare rău. Dar, gata, vă promit că nu veți mai vedea ieșiri din partea mea de genul celei de la Târgu Mureș”, a conchis Alibec pentru Digi Sport.

Fost jucător la Inter, Bologna, Mechelen, Farul şi Viitorul, Alibec fost convocat, în premieră, la echipa naţională în "dubla" cu Ungaria şi Grecia şi a debutat pe teren în victoria cu Insulele Feroe, 3-0, când l-a înlocuit pe Bogdan Stancu, în minutul 90