• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, spune că Adrian Mutu mai poate evolua un an la un nivel înalt și spune chiar și care este echipa din Liga 1 ce i s-ar potrivi cel mai bine în acest moment.

Mutu, legitimat în acest moment la Pune City (India), va împlini în ianuarie 37 de ani, dar Dragomir spune că ”Briliantul” poate ajuta România la Euro 2016.

”Mutu mai merge un an de zile. Ce echipă din Liga 1 i s-ar potrivi? Steaua nu l-ar lua pe Mutu, însă la Viitorul să se ducă. Hagi este băiat deștept. Mereu a a dus lângă cei tineri doi-trei ’bătrâni’. Vă dați seama cum ar arăta echipa cu Mutu și Cernat? Plus că Mutu cu Hagi nu suflă în front, vă garantez asta”, a spus Dragomir, într-un interviu exclusiv pentru Digi Sport.

”Corleone” a mai spus și care sunt antrenorii care sunt cei mai buni în acest moment.

”La națională, l-aș fi luat și pe Nicolae Stanciu, de la Steaua, dar și 3-4 de la Viitorul. Viitorul acestui fotbal este Hagi. Astra are un patron foarte serios, dar are un nebun, între ghilimele de rigoare, strălucit ca antrenor. Dar, Hagi și Strâmbul (n.r. - Mircea Rednic) ăsta de la Dinamo sunt spuma țării în acest moment”, a conchis Dragomir la Digi Sport