• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gheorghe Hagi închide porțile la Viitorul. ”Regele” nu mai vinde jucători rivalelor, după ce a realizat că poate câștiga primul titlu din cariera de antrenor.

Florin Tănase este cel mai bine cotat jucător din lotul constănțenilor. Potrivit site-urilor de specialitate, mijlocașul, care a marcat 9 goluri in cele 23 de meciuri jucate pentru Viitorul in toate competitiile, este evaluat la 1,5 milioane de euro.

”Să-l dăm la Steaua? Cum să-l dăm? Este prea scump! În momentul de față, în campionatul intern nu mai dăm jucători pentru că suntem la bătaie să luăm campionatul.
Este o șansă, există, și nimic nu e imposibil. Vrem să ne batem să ieșim campioni”, a spus Hagi, managerul tehnic al grupării din Ovidiu.

Viitorul este cea mai spectaculoasă echipă din Liga 1. A marcat 45 de goluri în 23 de etape, cu şapte mai mult decât liderul Astra. Echipa lui Hagi este pe locul 2, la trei puncte în spatele celor de la Astra Giurgiu, liderul Ligii 1.