• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Echipa națională a plecat în cantonamentul din Antalya fără cei șase jucători convocați de la Steaua. Oficialii roș-albaștrilor susțin că Anghel Iordănescu a renunțat la fotbaliștii lui Reghe, în timp ce selecționerul spune că șefii clubului bucureștean n-au fost de acord cu niciuna dintre variantele propuse dinspre Casa Fotbalului.

Situația a deranjat mai multe cluburi din Liga 1, cum este și cazul celor de la Pandurii. Narcis Răducan, președintele gorjenilor, a spus, ÎN DIRECT la ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, că așteaptă o măsură din partea FRF.

”Ar trebui să avem cu toții arme egale, mai ales că ne așteaptă cel mai echilibrat final de campionat din ultimii ani. Acest aspect ar dezechilibra lupta, plus că nici nu-i putem retrage pe fotbaliști de la lot, nu ne putem bate joc de viitorul lor.

Anul trecut, noi am făcut pregătirea de vară fără 12 jucători, dintre care șase au jucat meci de meci iar acum am fi avut șansa să facem un cantonament complet.

Dar, până la urmă, trebuie să-i dăm credit selecționerului care a calificat echipa națională la Campionatul European.

M-a sunat și Reghe și spunea că n-a refuzat să dea jucători la națională, că a fost vorba de altceva, mi-a spus ceva ambiguu, noi nu vrem polemici, mai ales că am fost coleg cu Reghe. Dar, dacă s-a luat o decizie din partea Comitetului Executiv, atunci trebuie respectată. Așa că așteptăm o reacție a FRF”, a spus Răducan la Digi Sport.

Narcis Răducan a mai adus un argument în acest scandal dintre Steaua și FRF.

”Să presupunem că noi trimitem jucătorii la lot și Steaua, nu. Ce se întâmplă dacă Hora, cotat de noi la un milion de euro, se accidentează în acest turneu? Hora pe care noi puteam să-l vindem acum în iarnă, dar am zis să-l mai păstrăm până după Euro.

Nu suntem pesimiști, dar trebuie să luăm în calcul toate variantele, mai ales că, repet, vorbim de cel mai echilibrat campionat”, a mai spus Narcis Răducan la ”Fotbal Club”