• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dinamo a câștigat sâmbătă amicalul cu Inter Olt (Liga 3), scor 4-1, dar Mircea Rednic nu a fost mulțumit de evoluția jucătorilor mai ales din prima repriză.

Rednic a spus că le-a dat posibilitatea mai multor jucători să arate ce pot, dar nu a fost deloc impresionat. Mai mult, tehnicianul a amenințat că va face ”curățenie” în iarnă dacă unii dintre elevii săi nu-și vor schimba atitudinea.

”Prima repriză nu mi-a convenit, n-am fost deloc mulțumit de atitudinea jucătorilor, e vorba aici de respect. Nu poți să fii dominat de o echipă care este pe cale să se desființeze.

Le-am atras foarte serios atenția unora dintre jucători că nu este de joacă... Dacă n-au înțeles, în iarnă ne vom despărți. Deci, eu sunt foarte sever și drastic cu unii jucători și mai ales cu cei străini. Ei trebuie să înțeleagă, ei vin aici și fac diferența, nu vin doar pentru a face parte din lotul lui Dinamo, da?”, a spus Rednic.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Tehnicianul ”câinilor” a mizat la începutul sezonului foarte mult pe Vojnovic, spre exemplu, căruia i-a oferit și banderola de căpitan. Prestațiile mijlocașului croat nu s-au ridicat însă la așteptările ”Puriului”, care i-a retras mai întâi banderola de căpitan, după care l-a trecut pe banca de rezerve.

Și Cerniauskas și-a pierdut locul de titular în fața tânărului Iustin Popescu. Portarul lituanian a comis mai multe gafe în actualul sezon, totul culimind cu greșeala din meciul cu Astra, de pe Arena Națională, astfel că Rednic a decis să mizeze și între buturi pe un român.

După plecarea lui Dinu Gheorghe din fruntea clubului, Mircea Rednic a căpătat puteri depline, astfel că el este omul care decide acum cine pleacă și cine vine la gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.