• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Dinamo a disputat marți, 26 ianuarie, al doilea amical din Cipru contra celor de la Aris Limassol, scor 1-1, dar la final Mircea Rednic a fost cu gândul tot la campania de achiziții.

Tehnicianul roș-albilor i-a transmis un mesaj indirect finanțatorului Ionuț Negoiță și a spus că trebuie făcut un efort pentru ca la Dinamo să vină și jucători noi.

”Ce treabă am eu cu Ivan? Să se ducă la Steaua. Pe mine mă preocupă transferurile noastre și sper ca domnul Negoiță să înțeleagă că trebuie să facem cele două transferuri de care am nevoie”, a spus Rednic.

Chestionat care sunt cele două posturi care trebuie acoperite, ”Puriul” a replicat:

”Mijlocaș lateral care poate să joace și stânga și dreapta și un al doilea vârf, că uite se întâmplă să ai și accidentați și noi trebuie să ne grăbim. Suntem în discuții avansate, deci trebuie să facem un efort ca să vină încă doi jucători dacă vrem...

Sper să se rezolve cât mai repede, pentru că am nevoie ca jucători să vină și să se acomodeze pentru că va fi un retur foarte greu, play-off-ul care se joacă într-un timp scurt și am nevoie de un lot numeros.”

Rednic, despre postul pe care Hanca dă cel mai bun randament

Mircea Rednic a mai spus că este mulțumit de modul în care băieții răspund la antrenament și a explicat care este postul pe care Hanca dă cel mai bun randament.

”Sunt mulțumit de toți, mulțumit de Hanca, mulțumit de Olteanu, mulțumit de Batin, de toată lumea sunt mulțumit. Gavrilă nu mă interesează, nu mai intră în vederile mele. A semnat cu Petrolul, se duce împrumut, foarte bine, îi doresc mult succes.

Hanca este un jucător polivalent, o să dea cel mai bun randament unde îl bag eu. Joacă și fundaș dreapta, joacă și mijlocaș, de aceea am insistat ca el să vină. A înscris, bravo lui, o să mai înscrie, sunt sigur”, a mai spus Rednic.