• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Steaua - Ujpest 2-0. Vedeta roș-albaștrilor, Ciprian Marica, nu a făcut parte din lotul pe care Laurențiu Reghecampf l-a ales pentru al doilea amical al iernii.

Tehnicianul campioanei a explicat, într-o intervenție pe care a avut-o ÎN DIRECT și în EXCLUSIVITATE la Digi Sport, de ce nu a jucat vârful roș-albaștrilor.

”Ne-am gândit că ar fi mai bine ca Ciprian, plus ceilalți jucători care au nevoie de pregătire, să facă două antrenamente marți, în loc de unul ușor dimineața și amicalul de seară.

Or să revină cu toții, m-aș bucura cât mai repede, dar mai avem probleme. Alex Chipciu, Filip, Alex Bourceanu, dar încet-încet le vom rezolva și pe acestea”, a spus Reghe.

Chestionat dacă sunt șanse ca acești jucători cu probleme medicale să fie recuperați astfel încât să poată juca și în amicale, tehnicianul, în vârstă de 40 de ani, a replicat:

”Sunt sigur că Ciprian va juca cu siguranță în ultimele două-trei meciuri și va juca mai mult. Ceilalți, vom vedea. Urmează un program de recuperare, nici nu vrem să ne grăbim, nu vrem să facem prostii, sunt jucători importanți, jucători care ne vor ajuta la meciurile oficiale”, a mai spus Reghe.

Programul amicalelor Stelei, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Toate meciurile vor începe la ora 19:00

Marți, 26 ianuarie
STEAUA
 - FC Ujpest (Ungaria) 2-0 VIDEO

Vineri, 29 ianuarie
STEAUA
 - SK Sturm Graz (Austria)

Duminică, 31 ianuarie
STEAUA
 - Ludogorets (Bulgaria)

Joi, 4 februarie
STEAUA
 - Djurgardens IF (Suedia)

Sâmbătă, 6 februarie
STEAUA
 - AS Trencin (Slovacia)

Singurul amical din primul cantonament

Steaua - Young Boys Berna 2-2 VIDEO