• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Laurențiu Reghecampf (40 de ani) a explicat, ÎN DIRECT în cadrul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport, care au fost criteriile pentru care Timo Gebhart (26 de ani) a ajuns să fie aproape de a semna un contract cu Steaua.

”Timo Gebhart nu a semnat cu Steaua, urmează. Este jucător sub contract cu Nurnberg, nu este jucător de liga a treia cum s-a spus. A avut ceva probleme de sănătate, dar este un fotbalist care a jucat în prima divizie din Germania.

El are un salariu foarte mare la Nurnberg, plus că acolo s-au schimbat foarte multe lucruri, de la manager la antrenor, iar el în liga a doua a rămas cu același contract. De aici au apărut probleme.

În plus, el a avut aceeași problemă ca și Varela, s-a refăcut, a intrat la antrenamente, dar din cauza acestor chestiuni și a contractului foarte mare, cei de acolo vor să se despartă de el”, a spus Reghe.

Antrenorul roș-albaștrilor a explicat și pe ce post poate evolua fotbalistul german.

”Sper să reușim să-l aducem la prima echipă. Nu este un clasic număr 10, este jucător care poate evolua în bandă, și pe dreapta și pe stânga, dar poate juca și în spatele atacantului. Este campion european de tineret cu naționala U19. Nu este un fotbalist oarecare”, a mai spus Reghecampf la Digi Sport. 

Reghe a recunoscut că Gebhart nu a mai jucat demult și a spus ce i-a transmis patronului.

”Eu i-am spus patronului că nu este 100% pregătit, îl cunoaștem foarte bine și ne va ajuta. Vrem să facem un grup de mare valoare, capabil să lupte pentru calificarea în grupele Champions League. Dacă va veni el nu se va pune în pericol poziția lui Stanciu.

Nicușor este un fotbalist foarte bun și important pentru noi, va avea tot sprijinul din partea mea. Eu vreau ca Stanciu să facă un pas înainte să ajungă jucător de bază la echipa națională, după care va veni un moment în care el va pleca la o altă echipă, pentru că are deja o perioadă de când este la Steaua. Ei bine eu vreau să pregătesc acel moment”, a mai spus Reghe la Digi Sport.