• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Steaua se află în primul cantonament al iernii, cel de la ”Gloria Sports Arena”, din Belek, acolo unde staff-ul coordonat de Laurențiu Reghecampf pune mai mult accent pe pregătirea fizică.

Rolul principal în acest prim stagiu de pregătire îi revine lui Thomas Neubert, preparatorul fizic al roș-albaștrilor, cel care a spus, într-un interviu pentru Digi Sport, că are nevoie doar de cantonamentul de iarnă pentru a-i aduce pe jucători la nivelul pe care și-l dorește el.

Astfel, Adi Popa, Cornel Râpă și colegii lor au făcut cunoștință în Turcia cu ”SpeedCourt”, un sistem special conceput în Germania și menit să testeze viteza de reacție și agilitatea fotbaliștilor.

Acest sistem, care este creația lui Neubert, a fost preluat și de două mari forțe ale fotbalului mondial, Real Madrid și Bayern Munchen, dar și de către Federația Germană de Fotbal.

”Pentru mine, este o mare provocare să repetăm ce am reușit acum doi ani. Pentru a-i aduce pe băieți la nivelul pe care mi-l doresc, am nevoie doar de cantonamentul de iarnă. După aceea vor fi aproape de ceea ce îmi doresc”, a spus Neubert pentru Digi Sport.


 

Campionii Romaniei au efectuat in Turcia un antrenament special, folosit de mai multe cluburi din Occident.Acestia au...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 13 Ianuarie 2016