• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO Steaua - Ujpest 2-0. Roș-albaștrii au marcat două goluri și în al doilea amical al iernii, numai că de data acesta nu au primit niciunul, cum s-a întâmplat la partida cu Young Boys Berna, scor 2-2.

Faptul că echipa bucureșteană a terminat acest test cu poarta imaculată nu înseamnă că meritul este în principal al portarilor. Cel puțin așa susține Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei.

”Nu mi-au plăcut ambii portari. De ce? Pentru că au fost nesiguri. De la Bawab nu am avut prea mari aștepări acum pentru că este la început cu pregătirea”, a spus Duckadam, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club” de la Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf a spus că-și mai dorește la echipă, și cât mai rapid, un mijlocaș de bandă, un fundaș central, dar și un ”portar care să le pună probleme lui Cojocaru și lui Niță”.

Fostul mare portar a avut și remarcați în meciul cu maghiarii, cap de listă fiind Hamroun.

”Mi-au plăcut, în schimb, Stanciu și Hamroun. Hamroun, prin angajament, alunecări, sper să facă o pregătire bună și să nu mai aibă probleme cu accidentările, cum s-a întâmplat astă-toamnă”, a mai spus Duckadam la Digi Sport.