• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Fotbaliștii Stelei au avut parte luni, în a doua zi de pregătire din cantonamentul de la ”Regnum Carya Golf&Spa Resort”, de două antrenamente intense puse la cale de Laurențiu Reghecampf.

Seara, Marica, Papp, Chipciu și colegii lor au avut parte de o surpriză plăcută pusă la cale de către organizatori. În timp ce luau cina, campionii au fost spectatori la o ”Seară italiană”.

Pe lângă produsele cu specific italienesc, gazdele Stelei au angajat și o trupă de muzicieni, care au interpretat, printre altele, celebrele romanțe napoletane ”O, sole mio!” și ”Funiculi, funicula”, extrem de apreciate de jucători, care au aplaudat din plin.

A fost o seară relaxantă înaintea celor șase amicale pe care bucureștenii le vor disputa în acest al doilea stagiu de pregătire.

VIDEO cu secvențe de la ”Seara italiană”

 

 

Campionii Romaniei au avut parte de o surpriza la cina de luni seara, cand cei de la Regnum Carya Golf & Spa Resort au...

Posted by FC Steaua Bucuresti on 26 Ianuarie 2016

Programul amicalelor Stelei, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Toate meciurile vor începe la ora 19:00

Marți, 26 ianuarie
STEAUA
 - FC Ujpest (Ungaria)

Vineri, 29 ianuarie
STEAUA
 - SK Sturm Graz (Austria)

Duminică, 31 ianuarie
STEAUA
 - Ludogorets (Bulgaria)

Joi, 4 februarie
STEAUA
 - Djurgardens IF (Suedia)

Sâmbătă, 6 februarie
STEAUA
 - AS Trencin (Slovacia)

Singurul amical din primul cantonament

Steaua - Young Boys Berna 2-2 VIDEO