bocciu
Video Liviu Ungurean ”Bocciu” și ceilalți doi ultrași ai Rapidului rămân în arest
Screenshot 2024-01-26 at 17.19.41
”Pleacă Rrahmani în vară?” Cristiano Bergodi a răspuns fără să stea pe gânduri
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

VIDEO Steliștii au evoluat mediocru contra echipei de pe locul 5 din Austria. Analiza post cu post

01.02.2015, 01:06

VIDEO Steaua - Sturm Graz 0-2. Elevii lui Costel Gâlcă au pierdut fără drept de apel primul amical din turneul din Antalya, în fața unei echipe din Austria care se poate lăuda doar cu faptul că se află mai înainte cu pregătirea fizică.

VIDEO Steaua - Borussia Dortmund 0-1. Discrepanță totală între primul amical al anului disputat de Steaua în fața grupării germane și cel de acum cu Sturm Graz, echipă clasată pe locul 5 în campionatul Austriei.

Dacă ținem cont de faptul că Giedrius Arlauskis a fost cel mai bun fotbalist al campionilor ne facem din start o idee despre cum au evoluat roș-albaștrii în primul meci de la ”Susesi Winter League” (foto, cu trofeele puse în joc), turneu la care mai participă CSKA Sofia, Sparta Praga și Maribor.

steaua tosca antrenament
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1



La finalul partidei din Antalya, Costel Gâlcă nu s-a sfiit să-și critice jucătorii, despre care a spus că au comis erori peste erori.

Analiza, post cu post a steliștilor în meciul cu Graz

Arlauskis - a fost de departe cel mai bun fotbalist al Stelei. Portarul lituanian și-a salvat echipa de la o înfrângere la scor, prin cel puțin trei intervenții de mare efect. Mai întâi a scos un șut din minutul 5, după care a fost providențial cu două minute înainte de pauză.

Apoi, după ce Toșca a fost ridiculizat cu o minge printre picioare, Arlauskis a respins de pe colțul scurt. În fine, goalkeeprul, care a intrat în ultimele șase luni de contract cu bucureștenii, a fost providențial și la faza din minutul 82, când a reparat o mare gafă a lui Papp. Ce-i drept, Steaua a primit și două goluri, dar niciunul dintre acestea nu i se poate imputa portarului din Ghencea.

Răpă - a jucat așa cum a făcut-o de multe ori în prima parte a sezonului oficial. Și-a făcut treaba, dar n-a excelat pe faza de atac. A preferat să se ocupe mai mult de postul său. A avut o intervenție foarte bună la Stankovic, în minutul 21.

Papp - se vede că nu are destule meciuri ca fundaș central de când a ajuns la Steaua. Faptul că a făcut pereche cu Toșca a scos la iveală o vulnerabilitate a centrului defensivei. De altfel, de acest lucru au profitat austriecii la faza primului gol. Papp a greșit și la faza ce a urmat imediat golului al doilea. Bright a profitat de neatenția stelistului, căruia i-a luat mingea, după care a intrat în careu, dar din nou Arlauskis a fost cel care a rezolvat faza.

Toșca - nu s-a simțit deloc bine ca fundaș central. Tânărul stelist, care a mai fost folosit în amicale ca mijlocaș stânga, a fost ridiculizat cu două minute înainte de pauză de Bright, când a primit mingea printre picioare, dar norocul său s-a numit Arlauskis, pentru că portarul a rezolvat situația. Este clar că Alin a fost folosit acum acolo, doar pentru că ceilalți fundași din lot sunt indisponibili. Nu este o soluție ca fundaș central.

Latovlevici - departe de forma pe care a arătat-o în mandatul lui Reghecampf, Iasmin pare a nu-și regăsi cadența. N-a ajutat cu mare lucru ofensiva, dar și-a îndeplinit sarcinile de fundaș. Mai trebuie să tragă pentru a-i demonstra lui Gâlcă faptul că-și merită înapoi locul de titular.

Bourceanu - după plecarea lui Sânmărtean, Alex a redevenit omul numărul unu de la mijlocul terenului. Mingea circulă destul de des pe la el, organizează mai toate acțiunile de atac ale echipei, dar a avut și intervenții sigure în apărare. El este iar principalul executant al loviturilor libere.
De altfel, dintr-o astfel de fază era să iasă și un gol pentru Steaua. Bourceanu a executat o lovitură liberă, la ultima fază a primei reprize, iar mingea ”plouată” s-a oprit în transversala porții lui Gratzei, după care a revenit în teren și pericolul a fost îndepărtat.

VIDEO cu transversala Stelei

Prepeliță - a fost titularizat la ”închidere”, alături de Bourceanu, și a evoluat în nota echipei. A demonstrat din nou că nu este o soluție pe faza de atac, în schimb în apărare a jucat în general bine. După ce Latovlevici a fost înlocuit cu Neagu, Prepeliță a fost ”retrogradat” fundaș central, iar Toșca a trecut pe stânga. Doar acolo nu jucase până acum ”Prepe”.

Adi Popa - a evoluat 77 de minute pe postul său obișnuit, cel de mijlocaș dreapta. N-a avut prea multe realizări în ofensivă. O singură centrare spre Keșeru, dar mingea, ”ajutată” și de vântul puternic a luat o traiectorie ciudată și n-a mai fost ajunsă. În rest, nu a ieșit cu nimic în evidență.

Chipciu - ”Șeptarul” Stelei a jucat doar o repriză, semn că nu este pus la punct cu pregătirea fizică. A încercat să fie catalizatorul de la centrul terenului, dar s-a ales doar cu un cartonaș galben pentru un fault la Madl. În minutul 42. a fost protagonistul unei faze personale. După o cursă de aproximativ 50 de metri i-a pasat bine lui Keșeru, dar acesta din urmă a șutat pe lână poartă.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Cristi Tănase - Mijlocașul stânga a fost printre cei mai buni jucători ai Stelei din acest meci. Prima acțiune de gol a Stelei a venit din pasa sa, dar lovitura de cap a lui Keșeru nu i-a pus probleme lui Gratzei.
La ultima fază a primei reprize a fost protagonistul unei faze controversate. Tănase a cerut lovitură de la 11 metri după ce a căzut în careu în urma unui duel cu Ehrenreich. Arbitrul a dictat însă henț la mijlocașul nostru.

VIDEO cu penalty-ul cerut de Tănase

Keșeru - a jucat 64 de minute, fiind înlocuit cu Rusescu. Golgheterul roș-albaștrilor s-a zbătut mult, a încercat să scoată maximum din puținele faze pe care le-a avut, dar a primit prea puține baloane pentru a face ceva.



Nicușor Stanciu - a intrat la pauză în locul lui Chipciu. Cu un nou număr pe tricou, 12, mijlocașul a părut că este conștient de șansa pe care o are de a-și câștiga un loc în echipă după plecarea lui Sânmărtean. Activ, Stanciu a avut șansa de a deschide scorul în minutul 52, la capătul unei acțiune personale în careul austriecilor. Apoi, după golul marcat de Sturm a încercat să creeze acțiuni de gol pentru Rusescu, dar nu a reușit.

Rusescu - n-a fost cu nimic mai presus decât Keșeru, pe care de altfel l-a și înlocuit. S-a văzut și acum faptul că se simte mai bine cu Keșeru în teren, decât în afara lui. N-a avut prea multe mingi pentru a încerca să fructifice vreuna în gol, asta pentru că partea de creație a roș-albaștrilor n-a funcționat absolut deloc.

Neagu - a intrat în locul lui Latovlevici, dar la fel ca ceilalți jucători de la mijloc nu și-a asumat rolul de a creea ceva pentru atacanți. N-a ieșit cu nimic în evidență.

Breeveld - olandezul, care spunea că are nevoie de meciuri pentru a demonstra ce poate, l-a înlocuit pe Bourceanu (72), dar n-a reușit să aducă niciun plus în jocul echipei sale.

Vîlceanu - Puștiul pe care mizează Gâlcă n-a apucat să facă mare lucru, mai ales că la cinci minute după ce a intrat el, austriecii au marcat golul al doilea. Nici el n-a avut contribuții importante pe plan ofensiv.

Enceanu - a intrat în locul lui Tănase și a avut astfel șansa de a evolua pe postul său preferat. A intrat cu tupeu, dar se vede că mai are nevoie de timp pentru a se integra în jocul echipei.

Concluzionând, evoluția Stelei din amicalul cu Sturm Graz a fost una plată, anostă și totul pleacă de la faptul că, în acest moment, echipa suferă foarte mult la mijlocul terenului. Se simte lipsa lui Sânmărtean, fotbalistul care reușea cu o pasă să-i aducă pe Keșeru și pe Rusescu aproape de gol.
Sigur, echipa va arăta altfel după ce Tamaș, Luchin, Varela, Filip, Iancu și Țucudean vor fi apți de joc, dar, momentan, gruparea campioană suferă evident la construcție.

Amicalele Stelei din Antalya vor fi transmise EXCLUSIV și ÎN DIRECT la Digi Sport 1

STEAUA - Sturm Graz 0-2 VIDEO

marţi, 3 februarie, ora 18:30
STEAUA - CSKA Sofia (Bulgaria)

vineri, 6 februarie, ora 18:30
STEAUA - Sparta Praga (Cehia)

duminică, 8 februarie (ora nu a fost stabilită)
STEAUA - NK Maribor (Slovenia)

VIDEO cu rezumatul partidei

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

Etichete: digisport , program digisport , amical steaua antalya , analiza steaua sturm graz , galca reactii steaua sturm graz , video steaua sturm graz 0-2 , reactii steaua strum graz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!

Exclusiv Decizia luată de Victor Angelescu, după ce Dan Șucu a anunțat că merge cu galeria la Craiova
sucu
Tottenham a aflat cât trebuie să plătească pentru fundașul ”mai bun decât” Radu Drăgușin
LONDON, ENGLAND - MARCH 16: Radu Dragusin of Tottenham Hotspur during the Premier League match between Fulham FC and Tot
Decizia luată imediat de soția starului care a ieșit din închisoare, deși a fost condamnat la 4 ani și jumătate pentru viol
Dani Alves Leaves Jail After Paying € 1m Bail - Barcelona
Citește și
Mircea Rednic nu s-a abținut, după sancțiunea fără precedent primită de UTA
Planul pus la cale de Dinamo, după sancțiunea uriașă primită: ”E absolut neplăcut”
FOTBAL: POLI IASI - DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (01.03.2024)
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Exclusiv După trei ani, s-a aflat adevărul despre trecerea lui Edi Iordănescu la FCSB
Edi Iordănescu / Foto: Sport Pictures

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale