Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA
Anunțul făcut de CSA Steaua despre obținerea dreptului de promovare
Screenshot 2024-03-16 at 17.58.00
Adi Popa, în lacrimi după revenirea la CSA Steaua! Anunțul făcut la finalul meciului cu Tunari
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

VIDEO Steaua - U Cluj 4-1. Papp, gol din foarfecă, două bare în contul gazdelor, dar ocazii și pentru ardeleni

19.10.2014, 20:19

Steaua a dat recital în fața celor 4.500 de spectatori prezenți pe Ghencea la meciul cu U Cluj. Roș-albaștrii au profitat și de gafele fundașilor centrali și și-au refăcut astfel distanța de trei puncte față de CFR Cluj. În schimb, Varela și Rusescu au ieșit accidentați!

szukala steaua
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Fără Chipciu și Luchin, accidentați, dar cu Adi Popa și cu Varela în teren, echipa lui Costel Gâlcă a avut parte de un start mai greoi de sezon. În schimb, așa cum a promis George Ogăraru, clujenii au început în forță partida de pe Ghencea, dar Mengolo n-a știut să profite de gafa lui Latovlevici (min. 3).

După ce ardelenii au mai ieșit o dată la rampă prin șutul lui Ninu (10), pe lângă poartă, a venit primul gol al partidei, marcat printr-o execuție spectaculoasă de Paul Papp, care a finalizat printr-o foarfecă pe spate (12).

CLICK AICI cu VIDEO REZUMATUL partidei Steaua - U Cluj

După acest gol, clujenii n-au dezarmat și au continuat să facă ce au pregătit pentru acest meci, adică să profite la maximum de fiecare oportunitate. Așa s-a întâmplat și la prima gafă a lui Arlauskis, care i-a permis lui Gravenberch să iasă în evidență, dar același Arlauskis a scos mingea de sub transversală.

De marcat însă tot cei de la Steaua erau să o facă. Sânmărtean i-a pasat lui Keșeru, după un corner scurt, iar golgheterul roș-albaștrilor a trimis cu efect în transversală (18).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Scorul pauzei a fost stabilit de alt fundaș al Stelei, Lukasz Szukala, care a finalizat cu capul, fără nicio emoție, din assistul lui Keșeru (31).

Totuși, cei de la U Cluj au mai avut o șansă rarisimă de a marca, după o nouă gafă a lui Arlauskis. Portarul din Ghencea a ieșit mult din poartă pentru a degaja o minge adresată lui Gravenberch, ”Arla” a greșit execuția, ba chiar a alunecat în afara terenului, jucătorul clujului a intrat cu mingea în careu după care i-a pasat lui Lungu, iar acesta din urmă a tras, dar peste poartă.

Steaua - Rio Ave, care se va disputa joi, 23 octombrie, de la ora 20:00, pe Arena Națională, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internei ai RCS-RDS.

Cele mai tari faze vor fi redate în format VIDEO în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Golul lui Bucșa, din debutul reprizei a doua a părut, pentru puțin timp, că poate întoarce soarta partidei, dar eroarea lui Skvorc din minutul 65 a lămurit definitiv ecuația partidei și i-a permis lui Adi Popa să marcheze la revenire. 

Cu un sfert de oră înainte de final, Sânmărtean a ieșit iar la rampă cu o execuție impecabilă din lovitură liberă, care s-a oprit în transversală, mingea a revenit în teren de unde Keșeru a finalizat, stabilind astfel și scorul final.

Steaua - U Cluj 4-1
Au marcat: Papp 12, Szukala 31, Ad. Popa 65, Keșeru 74 / Bucșa 59 

Steaua: Arlauskis - Papp, Varela (Râpă 28) , Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean (Breeveld 78) - Ad. Popa, Rusescu (N. Stanciu 67), Cr. Tănase - Keşeru
Antrenor: Costel Gâlcă 

U Cluj: Veselovsky - Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat (R. Costin 76) - Bucşa, Lungu - Ceppellini, Mengolo (Kovacs 88), Cristocea (Lemnaru 76) - Gravenberch
Antrenor: George Ogăraru

Arbitru: Alexandru Tudor
Asistenți: Adrian Păunescu și Stelian Slabu 


LIVE TEXT

Min. 90+4 - FINAL

Min. 90+2 - OCAZIE STEAUA. Stanciu a prins un șut cu efect, care a trecut aproape de poarta unui Veselovski rămas fără nicio replică.

CLICK AICI pentru VIDEO cu ocazia lui Stanciu.

# S-au arătat trei minute de prelungire de la margine.

Min. 89 - CC CEPPELLINI pentru un clinci cu Popa

Min. 89 - CC ADI POPA pentru un clinci cu Ceppellini

# La meci au fost anunțate a fi prezente 4.500 de persoane.

Min. 88 - ULTIMA SCHIMBARE LA U CLUJ. A ieșit Mengolo, a intrat KOVACS

Min. 87 - DUBLĂ OCAZIE STEAUA. Veselovski a respins foarte bine, în corner, un șut al lui Tănase, apoi a respins și mingea trimisă de Stanciu.

CLICK AICI pentru VIDEO cu ratările Stelei

Min. 78 - ULTIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Sânmărtean, a intrat BREEVELD.

Min. 76 - DUBLĂ SCHIMBARE LA U CLUJ.

A ieșit Cristocea, a intrat LEMNARU
A ieșit Mușat, a intrat RAUL COSTIN 

Min. 75 - CC VESELOVSKI

Min. 74 - GOOOOOL STEAUA: 4-1, KEȘERU. Vârful roș-albaștrilor a îndeplinit o simplă formalitate. Sânmărtean a executat bine o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, mingea a lovit transversala, după care a revenit în teren la Keșeru.

CLICK AICI pentru VIDEO cu golul marcat de Keșeru

Min. 73 - CC MENGOLO pentru o intrare dură din spate asupra lui Stanciu.

Min. 72 - DUBLĂ OCAZIE STEAUA. Keșeru a șutat de la marginea careului, Veselovski a respins în lateral, cu dificultate

Min. 67 - A DOUA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Rusescu, accidentat, a intrat STANCIU.

Min. 65 - GOOOOOL STEAUA: 3-1, ADI POPA. Mijlocașul roș-albaștrilor a profitat de o mare eroare a lui Skvorc, după care a finalizat cu un șut la colțul lung.

CLICK AICI pentru VIDEO cu golul lui Popa

Min. 59 - GOOOOOL U CLUJ: 2-1, BUCȘA. Căpitanul ardelenilor a finalizat cu un voleu de senzație, de la marginea careului de 16 metri, fără nicio reprlică din partea lui Arlauskis. Mingea a ajuns la jucătorul clujenilor trimisă de Latovlevici cu capul.

CLICK AICI pentru VIDEO cu golul marcat de Bucșa

Min. 58 - OCAZIE STEAUA. Râpă a reluat cu capul, din interiorul careului, dar Veselovski a respins.

CLICK AICI pentru VIDEO cu ratarea lui RÂPĂ

Min. 52 - Tănase a intrat în careu și a tras, dar pe lângă poartă.

Min. 49 - Mengolo a tras la poartă, mingea a fost ușor deviată de Szukala, dar Arlauskis n-a avut probleme la reținere.

Min. 46 - A început repriza a doua.

# Pe Stadionul Steaua sunt prezenți aproximativ 6.000 de spectatori.

Min. 45+4 - PAUZĂ

Min. 45+3 - OCAZIE U CLUJ. Ceppellini a ajuns în situație de a marca, după o centrare a lui Mușat, dar Latovlevici a blocat în ultimul moment.

Min. 44 - ULUITOARE OCAZIE U CLUJ. Arlauskis a ieșit mult din poartă pentru a degaja o minge adresată lui Gravenberch, portarul Stelei a greșit execuția, ba chiar a alunecat în afara terenului, jucătorul clujului a intrat cu mingea în careu după care i-a pasat lui Lungu, iar acesta din urmă a tras, dar peste poartă.

CLICK AICI pentru VIDEO cu gafa monumentală a lui Arlauskis

# În tribunele arenei din Ghencea este prezent și Gică Hagi. Echipa sa, FC Viitorul se va deplasa la Cluj, pentru meciul cu Universitatea, runda viitoare.

Min. 38 - CC PREPELIȚĂ pentru un fault asupra lui Ceppellini

Min. 36 - CC GRAVENBERCH pentru un fault aplicat lui Szukala

Min. 31 - GOOOOOL STEAUA: 2-0, SZUKALA. Fundașul central al roș-albaștrilor a finalizat nestingherit din interiorul careului, după o centrare a lui Keșeru.

CLICK AICI pentru VIDEO cu golul marcat de Szukala

# Prin ieșirea lui Varela, Râpă a trecut fundaș dreapta, iar Papp a venit în centru, acolo unde va juca alături de Szukala.

Min. 28 - PRIMA SCHIMBARE LA STEAUA. A ieșit Varela, accidentat, a intrat Râpă.

Min. 25 - Sânmărtean a executat o lovitură liberă indirectă, lateral stânga, fundașii clujenilor au respins, mingea a ajuns la Latovlevici, care a încercat un șut de la peste 25 de metri, dar pe lângă poartă.

Min. 18 - BARĂ STEAUA! Lovitură de colț a Stelei, mingea a ajuns la Keșeru care a tras cu efect, de la marginea careului de 16 metri și mingea a lovit transversala, aproape de vinclu, după care s-a dus afară.

CLICK AICI pentru VIDEO cu bara lui Keșeru

Min. 15 - OCAZIE U CLUJ. Arlauskis a degajat greșit o mingea, aceasta a fost interceptată de Gravenberch care a șutat la poartă. Mingea deviată de Szukala a fost scoasă de sub transversală de portarul roș-albaștrilor.

CLICK AICI pentru VIDEO cu ratarea clujenilor

# Paul Papp, ajuns la 90 de meciuri în primul eșalon, și la a cincea prezență în tricoul Stelei, a marcat primul său gol în roșu și albastru.

Min. 12 - GOOOOOL STEAUA: 1-0, PAPP. Fundașul dreapta a profitat de o ezitare a fundașilor ardeleni și a marcat cu o foarfecă pe spate, în dreapta lui Veselovsyi.

CLICK AICI pentru VIDEO cu golul marcat de Papp.

Min. 10 - Ninu a încercat un șut la poartă, de la mare distanță, dar și mingea s-a dus mult pe lângă poarta lui Arlauskis.

Min. 4 - Replica steliștilor n-a întârziat, dar șutul lui Latovlevici s-a dus peste poartă.

Min. 3 - OCAZIE U CLUJ. Gravenberch a trecut extrem de lejer de Varela, după care a pasat în zonă centrală spre Mengolo, dar acesta din urmă nu se aștepta ca mingea să ajungă la el, mai ales că în direcția balonului se afla și Latovlevici. Fundașul stânga a lăsat însă inexplicabil balonul să treacă și faza l-a surprins și pe Mengolo, astfel că steliștii au scăpat de un moment delicat.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut steliștilor.

# Antrenorul clujenilor, George Ogăraru, a fost aplaudat de întreaga asistență, după care a fost chemat să salute și galeria.

# Jucătorii au intrat pe gazon cu tricouri albe peste cele de joc cu mesaje împotriva rasismului, precum și cu cu un banner de susţinere pentru Asociaţia Club Sport "Noblesse Oblige", cea care încearcă promovarea sportului în rândul persoanelor cu dizabilităţi.

Etichete: steaua , steaua u cluj , steaua varela


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
Ahead of Turkish Super Cup match in Riyadh
Mircea Lucescu revine pe bancă! Acord cu noua echipă

CFR Cluj, reacție categorică despre interesul lui Brighton pentru Otele: ”Nu suntem fericiți”
otele
Ion Țiriac a spus de ce își pilotează singur avionul la 84 de ani. ”Vă rog să mă scuzați”
Jour 2 - People dans les tribunes des internationaux de tennis d
Echipa din Bundesliga care a făcut o ofertă oficială pentru un internațional român: ”Mult peste toți”
denis-dragus
Citește și
Comunicat dur al CSA Steaua! ”Nu puteți nega realitatea. Să ia măsuri cât se poate de rapid”
Screenshot 2024-03-27 at 22.55.24
Foto Suporterii, revoltați! Cum a numit-o FRF pe CSA Steaua pe site-ul oficial
steaua
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Proiect de 50 de milioane de euro la CSA Steaua
Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură