• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Liderul Ligii 1, Astra Giurgiu, a revenit la București după primul stagiu de pregătire efectuat în Cipru. Marius Șumudică, tehnicianul echipei, a tras primele concluzii după aceste antrenamente, dar a spus și că dorește ca Budescu să plece la Umm Salal.

”Eu îmi doresc să se rezolve și pentru el și pentru noi și pentru toată lumea. Ar fi bine din toate punctele de vedere. Și financiar, am avea liniște, am fi mai limpezi, așa am ști ce facem în continuare, ce transferuri să mai facem, că vom avea nevoie dacă pleacă Budescu. E o pierdere mare, clar, dar vedem ce putem face”, a spus Șumudică.

Antrenorul, în vârstă de 44 de ani, nu știe dacă Enache va ajunge la Steaua, dar spune că nu se poate împotrivi dacă jucătorul își dorește să joace acolo.

”În momentul de față, eu nu am nicio informație că el va fi transferat. Dacă el își dorește să meargă acolo, eu nu pot să mă împotrivesc, nu am ce face, mai ales că am înțeles că are o relație apropiată cu familia Reghecampf”, a mai spus Șumudică.

Într-un final, antrenorul Astrei a vorbit și despre obiectivul echipei din actualul sezon.

”Nu știu dacă ne vom bate pentru titlu, am spus pentru locurile 1-3. Important este să termini și pe 2, e Champions League, dar obiectivul meu este și locul 1, dar și locul 3. Toate cele șase echipe au șanse la titlu. Și nu uitați că, momentan, noi nu am cedat niciun jucător, dimpotrivă l-am luat pe Boudjemaa deocamdată”, a mai spus Șumudică.