• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Marius Șumudică (44 de ani), antrenorul celor de la Astra, a confirmat că Steaua îl vrea și pe Silviu Lung jr, motiv pentru el de a-i ironiza pe oficialii campioanei.

”La noi, toată lumea este curtată de Steaua. Am văzut că și Silviu Lung este căutat. Când au marcat un gol Alibec și De Amorim s-a spus că sunt jucătorii doriți de Steaua. Până la urmă, cred că doresc toată echipa. Dacă au nevoie, le dăm tot ce vor ei, ce își doresc.

Dacă mă vor oferta și pe mine? Păi eu n-am ce să mă duc acolo, poate la magazie, cine știe? Am văzut că sunt îmbrăcați frumos”, a replicat, în stilu-i personal, Șumudică.

Referitor la Budescu, antrenorul liderului abia așteaptă momentul oficializării transferului, pe care-l asociază cu revenirea lucrurilor la normal în cadrul clubului giurgiuvean.

”Eu știu că ar fi semnat și el actele de transfer, s-a semnat și între cluburi, deci sper să se fi terminat această telenovelă, să încasăm și noi banii și să fim liniștiți până la terminarea acestui sezon”, a mai spus Șumudică.

Marius Șumudică nu-și face griji că Astra a slăbit, odată cu plecarea lui Budescu și spune că nu mai are nevoie de achiziții.

”Suntem ok, avem soluții acolo, poate să joace și Boldrin, putem să jucăm cu doi atacanți, poate să joace și Teixeira, mai ales că l-am adus pe Boudjemaa.

L-am adus și pe Scarlatache, un jucător bun, care îți acoperă și banda dreaptă și fundaș central, în condițiile în care am văzut că Găman este curtat în ultimul timp, deci ne acoperim”, a mai spus Șumudică.