• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO Steaua - Gaz Metan 0-1. În minutul 53, când medieșenii conduceau deja, s-a petrecut un moment ce ar fi putut schimba soarta partidei. Roș-albaștrii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, dar mingea trimisă de Boldrin s-a lovit de bara din dreapta porții lui Pleșca.

Dincolo de ratarea mijlocașului brazilian, faultul comis de Valentin Crețu (27 de ani) asupra lui Adi Popa a iscat discuții în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Gabi Balint, fostul mare atacant, a rămas șocat de modul în care fundașul dreapta al oaspeților a ales să-l deposedeze pe mijlocașul vicecampioanei.

”Nu știu ce a fost în capul lui Crețu, pentru că mă duce cu gândul să-l acuz  de intenție! Când ești umăr la umăr, vrei să deviezi, dar mie nu mi-a fost dat să văd o asemenea intrare.

Chiar nu te poți controla? Parcă și-a dorit să facă penalty. Apoi, după ce că a comis acea fază în urma căreia Steaua putea egala, el a mai făcut un fault, al doilea. Eu, sincer, îmi pun întrebări, pentru că am văzut atâta fotbal, dar nu astfel de intrări. Nu știu ce a fost în capul lui”, a tunat, acuzator, Balint la Digi Sport.

Fotbalistul medieșenilor a recunoscut în urmă cu mai mulți ani, că ținea cu Steaua când era mic și fratele său cu Dinamo, dar că lucrurile s-au schimbat de când a devenit fotbalist profesionist.

"Am ştiut să fiu umil. În viaţă trebuie să ai puterea şi să laşi capul jos. Pun suflet în tot ce fac. Lumea m-a apreciat mereu pentru că am fost serios şi am apreciat banii pe care i-am primit”, spunea Crețu, în urmă cu șase ani, la puțin timp după ce semnase cu Rapid.

VIDEO cu faultul comis de Crețu asupra lui Popa