• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Steaua - Gaz Metan. Laurențiu Reghecampf, antrenorul roș-albaștrilor, a luat decizia de a nu începe partida cu medieșenii cu Adi Popa în formula de start. MM Stoica a explicat, ÎN DIRECT la ”Fotbal Club” de la Digi Sport, și care este adevăratul motiv pentru care ”Motoreta” a rămas pe bancă.

Aflat în ultimul an de contract, Popa va pleca de la Steaua cel mai târziu în vara anului viitor. Cel puțin așa a spus Gigi Becali, finanțatorul vicecampioanei.

”Adi Popa? Dacă cineva dă 700.000-800.000-1.000.000 de euro va pleca la iarnă. dacă nu, va pleca la vară. Așa am convenit cu el. Am vrut, cred că acum un an, să-i măresc contractul, dar mi-a spus că nu vrea, pentru că nu mai este de acord cu prelungirea.

A spus că vrea să terminăm contractul la muchie. Când vine muchia, pleacă și gata! Au fost alte vremuri, dar și în România lucrurile revin la normal. Asta este, respectăm contractul, atât eu, cât și ei. Cum a fost și la Hamroun. Și-a revenit băiatul și a plecat”, a spus Becali.

”Nu va fi trimis la echipa a doua, nu mai merge așa!”

Finanțatorul a mai spus că nu se pune problema ca Adi Popa să fie pedepsit pentru că nu vrea să-și prelungească angajamentul.

”Nu va fi trimis la echipa a doua, nu mai merge așa. Contractul este contract și trebuie respectat. Lui Adi Popa n-ai ce să-i zici, că el și-a dat viața pentru Steaua.

El, dacă pleacă, lasă o picătură de sânge la Steaua”, a mai spus Becali, înainte de meci.

Adi Popa a fost trimis în teren la pauză, atunci când l-a înlocuit pe Jakolis.