• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua a pierdut surprinzător meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, iar Bogdan Mitrea, cel care a deviat nefericit şutul lui Alexandru Munteanu, a fost considerat principalul vinovat pentru eşecul roş-albaştrilor.

Chiar dacă a fost arătat cu degetul, Mitrea nu va figura oficial ca autor al autogolului care a stabilit rezultatul partidei de pe Arena Naţională. Arbitrul Florin Marcu l-a trecut ca marcator în foaia de joc pe Alexandru Munteanu.

VIDEO: Golul lui Alex Munteanu

"Am încercat poarta ca la orice meci, iar de data asta norocul a fost de partea mea. Am reuşit să trimit în poartă, cu toate că Mitrea a deviat mingea", a spus Munteanu, la sfârşitul meciului.

Pentru mijlocaşul de 28 de ani, este al doilea gol înscris în acest sezon, după cel prin care a deschis scorul în victoria cu 2-1 din partida cu Viitorul.

Titular în premieră în campionat la Steaua, Eduard Stăncioiu, nu a putut evita primirea golului şi înfrângerea liderului: "Nu am reuşit să văd mingea. Am plecat pe traiectoria ei, dar a fost deviata. Îmi pare rău că nu am putut să fac mai mult, a fost un gol la care şi hazardul a avut un cuvânt important de spus".

Cu toate acestea, patronul vicecampioanei, Gigi Becali, este tranşant - Mitrea nu va mai juca la Steaua, după prestaţia pe care a avut-o contra medieşenilor.

"Dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. A greșit și Reghe. El este băiat cuminte, băiat bun, dar nu poate face față la Steaua. Mitrea nu va mai juca niciodată la Steaua. Nu am nimic cu băiatu, nicio răutate, dar n-are ce căuta pe teren la Steaua. Dă cu capul, face fault, deviază în poartă", a spus Becali.

Laurenţiu Reghecampf a decis să-l schimbe pe Mitrea înainte de pauză, dar a refuzat să vorbească despre acest episod. "Nu trebuie să explic dacă sunt sau nu mulţumit de Mitrea. Nu a fost ziua lui", a precizat tehnicianul.