• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

VIDEO Steaua - Gaz Metan Mediaș. Faza din minutul 26, în urma căreia s-a marcat primul gol al meciului, l-a enervat la culme pe Laurențiu Reghecampf.

Centrarea lui Eric, de undeva de pe stânga, a fost respinsă cu capul de Mitrea, de pe linia careului de 16 metri, Alex Munteanu a fost pe fază și a șutat la poartă și mingea, deviată din piciorul aceluiași Mitrea, a intrat în poarta lui Edi Stăncioiu, prins pe contre-pied.

Întreaga acțiune l-a enervat la culme pe Reghe, care i-a făcut semn lui Mitrea că nu gândește.

”Mai fă una așa, da-da, tu-tu și treci pe bancă!” a transmis Reghe de pe bancă, semnalele fiind că jucătorul vizat este chiar Mitrea.

De altfel, fundașul central a continuat să joace ezitant, motiv pentru care tehnicianul vicecampioanei l-a scos din teren în minutul 41, fiind înlocuit cu Muniru.

VIDEO cu autogolul lui Mitrea