• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Unul dintre cei mai promiţători fundaşi români din finalul deceniului trecut va debuta sâmbătă pentru a 12-a clasată din liga secundă, Dunărea Călăraşi, potrivit Gazetei Sporturilor.

Ştefan Mardare a ajuns la 29 de ani, însă cariera sa a intrat într-un "con de umbră" în ultimii ani, în special din cauza accidentărilor.

Fost internaţional de tineret, Mardare a debutat în Liga 1 la FCM Bacău, însă s-a remarcat la FC Vaslui, care l-a vândut pentru 600 000 de euro la Rapid, în 2008. A jucat însă doar 19 meciuri pentru giuleşteni în doi ani şi jumătate şi a fost cedat în Ungaria, la Debrecen.

Apărătorul român a mai trecut pe la Oţelul şi Dinamo, unde a jucat însă doar pentru echipele secunde, a revenit la Rapid, în 2012, iar ultimele formaţii ale sale sunt UTA (Liga a Ii-a) şi Naţional Sebiş (Liga a III-a).

Mardare a ajuns la Călăraşi în iarnă, însă nu a debutat din cauza suspendării de patru etape, pe care o avea din perioada Naţional Sebiş.

Fostul fundaş al Rapidului va debuta pentru echipa lui Adrian Mihalcea în partida cu Luceafărul Oradea, de pe teren propriu.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT