• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Meciul dintre Dunărea Clărași și ACS Berceni, din cadrul etapei a 16-a din Liga 2, care trebuia să se dispute astăzi de la ora 11:00, nu s-a mai jucat. Oaspeții au decis să nu se prezinte la meci. În urma acestei hotărâri, echipa din Berceni riscă să fie exclusă din campionat.

Jucătorii de la Berceni au refuzat să se prezinte la meci, protestând astfel pentru faptul că nu și-au primit salariile de mai multe luni. ACS va pierde meciul la ”masa verde”, cu 0-3, iar la a doua abatere vor fi excluși din campionat.

ACS Berceni se află pe ultimul loc în clasament, fără niciun punct, şi ar putea deveni a doua echipă care se retrage din campionat, după Şoimii Pâncota.

Antrenorul celor de la FC Brașov, Cornel Țălnar a anticipat că se va ajunge la acest lucru.

"Pâncota nu trebuia să fie înscrisă pentru că a stricat tot campionatul. Adică, unele echipe, săracele, au jucat cu ei şi altele nu mai joacă, îi scot, unii au bătut cu 18-17-16 la 0. A fost o echipă care a fost băgată anapoda în acest campionat şi l-a stricat.

Eu fac pariu că în două etape se retrage şi ACS Berceni pentru că şi ei au 0 puncte... Ce să facă? Doar să cheltuie. Chiar auzeam o discuţie între jucători că nu le-au mai dat salariile de trei luni de zile şi nu vor să mai vină. Decât să te înscrii, să faci figuraţie, turism... mai bine stai naibi acasă şi lăsai campionatul cu 18 echipe, 17, 16, câte or fi", a declarat Ţălnar în urmă cu câteva zile.