• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Va fi sărbătoare marți seara în Timișoara, deși ACS Poli este aproape retrogradată în eșalonul secund. Echipa susținută de cea mai mare parte a suporterilor, ASU Poli, a promovat matematic în a doua divizie, iar cele două echipe se pot întâlni în sezonul viitor.

Marți seara, de la ora 19:00, se anunță spectacol pe Dan Păltinișanu, în ultimul meci de pe teren propriu al lui ASU Poli, care va mai juca la Cisnădie, în ultima etapă a campionatului. La meciul cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic sunt așteptați în jur de 15.000 de spectatori, un veritabil record de audiență pentru gruparea care pornea la drum din liga a 5-a. Atmosfera se anunță una superbă, mai ales la peluză, iar imagini și video veți putea urmări pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro.

"Prețul unui bilet este de 5 lei, la peluză. Biletele pentru Tribuna I vor costa 7 lei și se vor putea achiziționa mâine (n.n. marți), de la stadion. Recomandăm tuturor suporterilor să își achiziționeze bilete din timp pentru a evita supraaglomerarea caselor. Vă mulțumim", scrie pagina de facebook a clubului.

Pe 18 august 2012, ASU Poli își începea aventura în fotbalul românesc cu un meci împotriva celor de la Atletico Liebling, scor 8-0.

30.505 like-uri are pagina de facebook a lui ASU Poli. 1.200 de aprecieri au venit doar în ultima săptămână

Foto: sebatataru.ro