• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dorinel Popa, fostul jucător al Stelei, a ajuns la 27 de ani să joace la Şoimii Pâncota, echipă care a adunat un singur punct în 10 etape, în liga a doua.

Echipa nu are vreo şansă la salvare, însă venirea unui fotbalist cu experienţă la nivel înalt a crescut imediat nivelul. În derby-ul suferinţei, cu ACS Berceni, Pâncota a reuşit să obţină primul punct. A fost primul meci jucat de fostul stelist pentru noua echipă, el fiind accidentat în ultima perioadă.

"Au trecut 4-5 luni de la precedentul meu meci oficial, am avut o perioada mai grea, m-am accidentat de două-trei ori în perioada de când am venit aici şi am făcut doar câteva antrenamente. A fost un meci greu, încâlcit, între două echipe fără niciun punct în clasament. Noi, după golaverajul pe care-l avem, ne mulţumim şi cu acest 0-0, deşi puteam să înscriem în special la faza la care am scăpat doi contra unu. Dar, trebuie să fim sinceri, iar un rezultat de egalitate e echitabil", a spus mijlocaşul, pentru liga2.ro.

În urmă cu cinci ani mijlocaşul a avut o oportunitate imensă, făcând pasul de la Brăneşti la cea mai titrată echipă din ţară. Ilie Stan l-a susţinut, dar la un moment dat, deşi în perioada de pregătire evoluase foarte bine, între cei doi a avut loc un scurtcircuit.

Popa a vorbit despre acea perioadă şi a recunoscut că a făcut unele greşeli. Imaturitatea dar şi accidentările au fost cauzele pentru care Dorinel Popa nu a confirmat la un nivel înalt.

"Aşa te duce viaţa, cu alegeri proaste. Poate ai momente în care nu eşti profesionist, eşti tânăr şi te gândeşti şi la alte lucruri. Au mai intervenit şi accidentările, aşa a fost să fie. Dar, trăgând linie, nu-mi pare rău pentru ceea ce am făcut în trecut", a concluzionat mijlocaşul.

După plecarea de la Steaua, Popa a mai jucat la "U" Cluj, FC Braşov, Clinceni şi Baloteşti. Acum, având în vedere că mai are câţiva ani buni de carieră în faţă, speră să revină măcar la o formaţie de primă ligă.

1-67 este golaverajul echipei din Pâncota. În primele etape, echipa a pierdut la scoruri neverosimile, fiind obiectul glumelor microbiştilor