• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rapid a făcut un pas important spre promovarea în Liga 1. Jucătorii antrenați de Dan Alexa au câștigat cu 1-0 duelul cu Farul Constanța și se mențin pe prima poziție în clasamentul play-off-ului seriei 1 din Liga 2.

Dan Alexa s-a declarat extrem de mulțumit de victoria obținută de jucătorii săi și e convins că până la final se va da o luptă în doi pentru promovare. Locul secund în seria giuleștenilor este ocupat de Dunărea Călărași care s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Dacia Unirea Brăila. Antrenorul rapidiștilor s-a declarat surprins de victoria obținută de echipa antrenată de Adrian Mihalcea pe terenul celor din Brăila.

”Tot timpul Rapid a avut meciuri tari împotriva Farului, e o echipă dificilă. Au jucători cu experiență, dar eu cred că am controlat jocul, am fost echipa mai bună, mă bucur pentru cele 3 puncte și pentru că păstrăm distanța față de Dunărea Călărași.

Nu e ușor să-mi motivez jucătorii în această situație, mă bucur că băieții au jucat cu foarte multă seriozitate. A fost un meci cu miză, doar noi aveam de pierdut, a fost un meci cu o presiune enormă.

Acum lucrurile sunt clare, ne batem noi cu Călărași, m-a surprins victoria lor la Brăila.

Mai avem nevoie de două victorii și suntem promovați, suntem la mâna noastră, trebuie să jucăm bine și să câștigăm. Avem probleme, dar mă bucur că jucătorii au trecut peste ele.” a declarat Dan Alexa, pentru Digi Sport, la finalul jocului cu Farul.

Până la finalul sezonului Rapid mai are de jucat cu Academica Clinceni pe teren propiu și cu SC Bacău în deplasare, ambele jocuri vor fi transmise în direct de Digi Sport.

VIDEO