• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Stadionul de peste 20 de milioane de euro din Târgu Jiu a depășit deja termenul de finalizare a lucrărilor, care era stabilit pentru finalul lunii septembrie. Abia în 2018 va fi gata, iar nesiguranța merge mai departe de atât, pentru că abia în primăvară va fi organizată licitația pentru alocarea lucrărilor pentru amenajările exterioare ale arenei gorjene.

"Până atunci, în perioada iernii, noi va trebui să asigurăm căldură la stadion pentru ca lucrările să nu fie deteriorate. Abia când se va încălzi vremea, vom demara şi licitaţia”, a spus primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, potrivit ziariștilor de la "Pandurul".

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a alocat 20 de milioane de euro pentru construcția stadionului, dar banii nu ajung până la finalul lucrărilor. Municipalitatea din Târgu Jiu a cerut suplimentarea fondurilor, dar încă nu a primit un răspuns pentru solicitarea adresată Ministerului Dezvoltării.

Pentru aceeași publicație a vorbit și directorul economic al Primăriei din Târgu Jiu, Narcisa Cristea, despre gestionarea creditului de 10 milioane de lei luat de municipalitate de la bancă.

„Am achitat până acum trei rate. Sperăm să mai găsim şi alţi bani la rectificarea din decembrie. Am simţit şi noi creşterea ratelor. Din acest motiv vrem să mai achităm, să nu avem emoţii anul viitor. Creditul este de 10 milioane de lei şi banii sunt folosiţi la continuarea lucrărilor de la stadion”, a explicat, pentru pandurul.ro, Cristea.

12.500 de locuri va avea noul stadion din Târgu Jiu.

Clubul Pandurii a retrogradat din Liga 1 în această vară și nu se regăsește nici în Liga 2. După 20 de etape, echipa e pe locul al 18-lea (retrogradabil la finalul sezonului), cu 18 puncte, la unul singur distanță de prima poziție care se salvează. Până acum a jucat meciurile de pe teren propriu la Motru.

Complet acoperit în acest moment, racordat la utilități, cu scaunele montate în tribune şi cu un teren de joc impecabil, stadionul din Târgu Jiu aşteaptă doar finalizarea ultimelor lucrări la exterior.

Stadion Pandurii re

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Sursa foto: panduriics.ro, pandurul.ro