• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

În anul în care la Târgu Jiu se va inaugura un stadion la standarde occidentale, nou-nouț, echipa de fotbal se scaldă în mediocritate. Retrogradată în Liga 2, Pandurii și-a propus să revină din sezonul viitor în primul eșalon, numai că problemele financiare cu care se confruntă gruparea îi alungă până și pe antrenori.

Așa se face că șefii gorjenilor tocmai au bătut palma cu Adrian Iencsi (42 de ani), susține radioaccent.ro, care astfel va ocupa locul rămas vacant după plecarea intempestivă a lui Mihai Teja.

Iencsi, liber de contract, după ce a mai fost secund, vara aceasta, la CS U Craiova și ”principal”, o etapă, la Dunărea Călărași, devine, astfel, al treilea antrenor principal de la Pandurii, din această vară, după Ștefan Nanu și Mihai Teja.

Teja, care semnase săptămâna trecută contractul cu Pandurii, a decis să plece după ce a realizat că sunt probleme mari la echipă, care-l vor împiedica să-și ducă la bun sfârșit obiectivul, adică promovarea.