• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

În ziua în care clubul a primit o nouă amânare în procesul de insolvență și a primit vestea că pe 4 martie ar putea intra în faliment, Rapid a rezolvat și un transfer pentru postul de atacant, acolo unde echipa antrenată de Dan Alexa a suferit, în prima parte a campionatului.

Cătălin Țîră a semnat, vineri, un contract valabil până la finalul sezonului. Este fiul fostei glorii a giuleștenilor, Fane Țîră, care a făcut furori în tricoul alb-vișiniilor din 1984 până în 1995.

În vârstă de 21 de ani, Țîră junior a jucat ultima dată la Concordia Chiajna, în prima parte a acestui sezon. În stagiunea trecută a jucat la FC Brașov, prima sa echipă din România. În total, a adunat 26 de meciuri și două goluri în Liga 1.

În străinătate, Cătălin Țîră a jucat în Olanda, la ADO Den Haag (2013-2014), club la care a și crescut în ultima parte a junioratului. A jucat doar 15 minute la prima echipă. Ca junior, a început la Dinamo, după care a trecut și pe la Lazio, înainte să ajungă la batavi.

3 meciuri și un gol are Cătălin Țîră în echipa națională U21 a României, pentru care a jucat în 2013.

Sursa foto: facebook.com/catalin.tira