• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Încă două echipe s-au retras din Liga a II-a înaintea debutului sezonului de primăvară. Unirea Tărlungeni şi CSM Râmnicu Vâlcea au înştiinţat Departamentul Competiţii din cadrul FRF că se vor retrage, iar liga secundă va continua cu numai 16 echipe, după ce şi Şoimii Pâncota şi ACS Berceni s-au retras în toamnă.

Astfel, în cazul în care Unirea Tărlungeni şi CSM Râmnicu Vâlcea vor dori să îşi continue activitatea la seniori, cele două cluburi trebuie să pornească obligatoriu din ultima ligă a judeţului din care fac parte, Braşov, respectiv Vâlcea.

Toate meciurile din retur, jucate deja sau care urmau să fie disputate, vor fi pierdute cu 3-0.

Rezultatele obţinute de cele două echipe în tur vor rămâne aceleaşi, însă, în schimb, cele din retur vor fi pierdute toate la "masa verde", scor 3-0, inclusiv din cele două etape disputate deja.

Cea mai câştigată va fi ASU Politehnica Timişoara, care în etapa a 21-a a remizat pe teren propriu cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-1, iar acum urmează să câştige la "masa verde", deci va avea cu două puncte mai mult în clasament.

UTA Bătrâna Doamnă va obţine două goluri în plus la golaveraj, după ce pe teren învinsese Vâlcea doar cu 1-0, în timp ce Foresta Suceava va pierde câte un gol şi de la categoria marcate, cât şi de la primite, după ce în jocul cu Unirea Tărlungeni câştigase cu 4-1.

ASU Poli urcă o poziţie în clasament şi are două puncte în plus. Foresta, UTA şi ASU Poli Timişoara îşi schimbă golaverajul.

Rezulatele schimbate în etapa 21:

Unirea Tărlungeni - Dacia Unirea Brăila 0-3 - neprezentare
ASU Politehnica Timişoara - CSM Râmnicu Vâlcea 1-1 (devine 3-0)


Rezultatele schimbate în etapa 22:

Foresta Suceava - Unirea Tărlungeni 4-1 (devine 3-0)
Cerlincă 35’, Masella 38’, Bg. Rusu 54’, 85’ / G. Mihai 43’
CSM Râmnicu Vâlcea - UTA Bătrâna Doamnă 0-1 (devine 0-3)

Liga a II-a se reia vineri, de la ora 18.00, în direct la Digi Sport 1, cu partida dintre CS Mioveni şi Dunărea Călăraşi.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT