• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut parte de o primire ostilă la Suceava, acolo unde a asistat la meciul dintre Foresta și Juventus București (1-2), partidă care a fost transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Imediat după minutul de reculegere, ținut în memoria lui Daniel Prodan, plecat dintre noi la doar 44 de ani, crainicul arenei din Suceava a anunțat prezența în tribune a lui Răzvan Burleanu.

Spectatorii au huiduit copios, iar Burleanu nu a fost menajat nici în timpul meciului. "Demisia, demisia", au scandat fanii moldoveni. Astfel, șeful FRF a fost nevoit să părăsească tribuna unde a stat în prima repriză, alături de suporterii Forestei. De altfel, cel mai aprig contestatar al lui Burleanu a fost și evacuat de pe stadion.

La pauză, Burleanu a fost invitat de Dorin Goian, conducătorul gazdelor, într-una dintre lojele arenei din Suceava.