• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

ÎN DIRECT la Digi Sport, CS Mioveni a câștigat pe teren propriu cu 1-0 în fața celor de la CSM Râmnicu Vâlcea, în ultimul meci al etapei cu numărul 10 a ligii secunde.

Gazdele puteau deschide scorul în prima repriză, dar Cabuz a avut un reflex salvator la devierea lui Pârvulescu. Unicul gol al partidei a fost marcat de Mihai Dina în proprie poartă (minutul 52), care a deviat cu capul, la vinclu, mingea centrată din lovitură liberă de Popa.

Florin Costea a avut șansa egalării, dar a trimis pe lângă poartă la centrarea lui Cristea. Gazdele puteau închide meciul, însă pe rând, Popa, cu un șut alături, și Ayza, cu o reluare defectuoasă, au ratat cu seninătate.

În ultimul minut de joc, oaspeții puteau egala la ocazia lui Pârvulescu, dar fundașul oaspeților a tras slab din poziție centrală.

CS Mioveni urcă pe locul 4 în clasament și se apropie de locurile care asigură promovarea în Liga 1.

ECHIPELE:

Mioveni: F. Croitoru (Oct. Popescu '46) - Tirică, Gugu, I. Stoica (Vişa '42), Ed. Stoica (Rădescu '83) - Boboc, Biceanu - A. Popa, Ed. Florescu, Ayza - Năstăsie
Antrenor: Alexandru Pelici

Vâlcea: Cabuz - Samson, Pîrvulescu, Munteanu, D. Dumitraşcu - Piscanu, D. Stana (Ad. Cârstea '87) - O. Vasile, Fl. Costea, C. Cristea (Ceapă '77) - M. Dina
Antrenor: Ionel Gane

Embed: