• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Prima etapă din Liga 2 putea produce o nouă tragedie în fotbalul românesc, din cauza caniculei. Partida dintre CS Mioveni și CS Afumați, scor 4-0, care a început la ora 11:00, a avut parte de un moment care a speriat întreaga asistență. În minutul 33, la scorul de 1-0, Ionuț Burnea, unul dintre mijlocașii gazdelor, a căzut fără ca cineva să-l faulteze.

Imediat pe gazon a pătruns echipa medicală, potrivit liga 2.ro, care i-a oferit jucătorului îngrijiri atente. Din fericire, Burnea și-a revenit, după care a părăsit gazonul pe propriile picioare. Totuși, antrenorul argeșenilor, Florin Marin, a decis să nu-l mai trimită în teren pe Burnea, astfel că l-a înlocuit cu Ichim.

Lui Burnea i s-a făcut rău din cauza căldurii. Și jucătorii celor de la Afumați au acuzat canicula.

”Cred că la nivelul gazonului au fost 50 de grade. Este inuman să joci în astfel de condiții. Sincer, nu mai contează nici scorul, că pierzi cu 0-1 sau cu 0-4. Cel mai important este că suntem sănătoși.

Chiar i-am întrebat și noi pe băieții de la Mioveni de ce nu s-a jucat în nocturnă iar aceștia ne-au spus că ei au vrut, dar nu au fost lăsați de către cei de la FRF”, ne-a spus unul dintre jucătorii de la Afumați, sub protecția anonimatului.

foto: csmioveni.ro