• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CS Podari este în pragul falimentului, situaţia de la clubul de Liga a 3-a fiind una care sintetizează perfect realitatea fotbalului mic din România.

De trei luni neplătiţi, jucătorii au luat atitudine şi au refuzat să facă deplasarea pentru confruntarea cu Sporting Roşiorii de Vede. Replica autorităţilor locale, potrivit Liga2.ro a fost una la care puţini s-ar fi gândit. În loc să încerce să rezolve problemele, oficialii clubului au trimis o hârtie către FRF, prin care anunţă retragerea din campionat.

Sursa citată a stat de vorbă cu unul dintre jucători, care a acceptat să vorbească despre calvarul prin care trec el şi coechipierii săi de mai multe luni. Conducerea pare să le fi făcut jucătorilor o serie de şicane, înainte de a lua cea mai dură decizie: retragerea din campionat.

Suntem de trei luni neplătiţi. Am mers la primărie pentru a discuta despre soarta noastră şi au fugit toţi din ea, primarul, toţi. Nu au vrut să stea de vorbă cu noi. Astăzi ne-am prezentat la antrenament şi ne-au luat dreptul la muncă. Nu ne-au lăsat să intrăm pe stadion. Au schimbat până şi iala la uşa de la cantonament. Avem hainele acolo şi nu putem să intrăm să ni le luăm”, a spus, sub protecţia anonimatului, pentru Liga2.ro, un jucător de la CS Podari, care a povestit că probleme la baza sportivă au fost şi înainte de Paşte: ”Săptămâna trecută ne-au tăiat şi apa de la vestiare. Făceam antrenamente şi plecam fără să putem face un duş

Cazul lui CS Podari nu este singular în Liga a treia, alte două formaţii, Arsenal Malu (Seria 2) şi FC Bistriţa (Seria 5) abdicând pe parcursul actualei stagiuni.

sursa foto: liga2.ro