• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Bogdan Chipirliu (24 de ani), golgheterul celor de la Juventus București, dar și al Ligii 2, cu 18 reușite la finalul lui 2016, are ambiții mari de la noul an. Atacantul nu ar spune nu unei aventuri cu actuala sa echipă în primul eșalon, în cazul unei promovări, dar ar fi tentat și de un transfer la unul dintre granzii fotbalului românesc.

Într-un interviu EXCLUSIV, acordat pentru Digi Sport, Chipirliu a precizat de ce nu are impresar, dar și câte goluri vrea să marcheze în partea a doua a sezonului actual.

”Mă bucur că suntem pe primul loc la o diferență de 6 puncte față de locul al doilea (n.r. - UTA, 39p). Putem spune că se vede promovarea, dar mai sunt 15 etape și mai avem mult de muncă. Ne dorim să promovăm, asta e clar, dar vom vedea cum va decurge competiția în partea a doua.

Dintre principalele urmăritoare, consider că UTA este contracandidata noastră, pentru că practică un fotbal bun, plus că la Brașov sunt ceva probleme”, a spus fotbalistul.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Modest din fire, Chipirliu pune pe seama colegilor numărul mare de goluri marcat până acum.

”Nu este niciun secret, ci doar forța grupului. Îmi dau foarte mare încredere colegii și așa am ajuns să marchez 18 goluri. Mi-aș dori să marchez cel puțin atâtea goluri și în retur”, a adăugat jucătorul bucureștenilor.

Rdeferitor la oferte, Chipirliu a spus că există foarte multe tatonări.

”Nu am nicio ofertă concretă, numai tatonări. Sunt în ultimele 6 luni de contract cu Juventus. Orice jucător, când se apucă de fotbal, își dorește să ajungă cât mai sus, dar voi pleca de aici doar dacă oferta va fi bună și pentru club și pentru mine. Însă, nu văd niciun fel de problemă și dacă aș continua, mi-ar plăcea, pentru că m-am simțit aici foarte bine mereu.

Deocamdată nu am niciun impresar, am preferat să fiu liber, pentru că nu-mi doream să semnez cu cineva și apoi să uite de mine. Așa, când va fi ceva concret, voi semna și cu un impresar”, a concluzionat Chipirliu pentru Digi Sport.