• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Juventus Colentina își continuă marșul triumfal în Liga 2 și parcursul nestingherit spre primul eșalon. Elevii lui Daniel Oprița au defilat, duminică, la Clinceni, pe terenul celor de la Academica, unde au obținut o victorie la un scor fluviu: 7-0.

Partida a fost una care s-a derulat într-o singură direcție pentru că jucătorii grupării din Colentina n-au lăsat nicio secundă impresia că nu stăpânesc ostilitățile. De departe, omul meciului a fost Bogdan Chipirliu (24 de ani), care a marcat nu mai puțin de șase goluri. Atacantul a ajuns astfel la 25 de goluri marcate în actualul sezon, în 20 de partide, la egalitate cu Atilla Hadnagy (36 de ani), de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Aflat în ultimele șase luni de contract cu Juventus, Chipirliu nu duce lipsă de oferte, după cum recunoștea la începutul anului, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

”Nu am nicio ofertă concretă, numai tatonări. Sunt în ultimele 6 luni de contract cu Juventus. Orice jucător, când se apucă de fotbal, își dorește să ajungă cât mai sus, dar voi pleca de aici doar dacă oferta va fi bună și pentru club și pentru mine. Însă, nu văd niciun fel de problemă și dacă aș continua, mi-ar plăcea, pentru că m-am simțit aici foarte bine mereu.

Deocamdată nu am niciun impresar, am preferat să fiu liber, pentru că nu-mi doream să semnez cu cineva și apoi să uite de mine. Așa, când va fi ceva concret, voi semna și cu un impresar”, spunea Chipirliu, în ianuarie, pentru Digi Sport.

VIDEO cu primul gol marcat de Chipirliu

VIDEO cu al doilea gol marcat de Chipirliu

VIDEO cu al treilea gol marcat de Chipirliu

VIDEO cu al patrulea gol marcat de Chipirliu

VIDEO cu al cincilea gol marcat de Chipirliu

VIDEO cu al șaselea gol marcat de Chipirliu