• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Foresta Suceava s-a prezentat lamentabil la Timișoara, la meciul cu Ripensia, pierdut cu un categoric 0-16. Cu un lot format din juniori, cei de la Foresta au făcut doar act de prezență în Banat, asta și din cauza problemelor pe care le-au avut în această deplasare.

Plecați de la Suceava vineri dimineața, în jurul orei 08:00, puștii Forestei au ajuns noaptea la Timișoara, cu doar câteva ore înaintea meciului cu Ripensia. Ei nu au reușit să se odihnească aproape deloc, iar pe teren au încasat primul gol încă din primul minut.

"Ei au primit doar banii de combustibil de la club, autovehiculul a fost dat de o companie de transport din oraș. Iar autocarul s-a defectat în apropiere de Cluj-Napoca. Au stat 4 ore în oraș până l-au reparat.

Mai mult, sosirea în Timișoara a fost după 2 noaptea. Foarte târziu, având în vedere că azi-dimineață la 10 erau deja la stadion. Nu s-au odihnit aproape deloc", au povestit surse apropiate Forestei, scrie Gazeta.

Foresta Suceava ar urma să se retragă din campionat peste câteva etape, clubul având grave probleme financiare și datorii foarte mari.

Marcatorii meciului Ripensia - Foresta: Zaluschi (min. 1, pen.), Hecsko (15), A. Popa (27, 38), Mediop (30, 42, 50, 56, 63, 78), Dumiter (40, 44, 71), A. Ungureanu (51), Bobină (68), Fl. Nanu (70)