• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dunărea Călărași este principala contracandidată a Rapidului la promovarea în Liga 1. Dinu Gheorghe a sugerat că Brăila s-ar fi dat la o parte în duelul cu cei de la Călărași, scor 0-2, iar antrenorul celor de la Dacia Unirea, Alin Pânzaru, i-a oferit o replică dură conducătorului rapidist.

"Dinu Vamă a declarat că meciul de la Brăila i-a adus aminte de perioada Jean Pădureanu. Face aluzii la ceva aranjamente, probabil că vorbeşte despre vremurile trăite de el cu Pădureanu.

Noi nu ştim nimic despre acele vremuri, poate ne spune el mai multe că le-a trăit pe viu. El îşi dă cu părearea despre practicile de atunci pe care el le-a trăit. Eu sunt prea tânăr, nu-l cunosc pe Jean Pădureanu. Dinu Vamă să se uite întâi în propria ogradă şi să analizeze acel 3-0 pe care Rapid l-a încasat la Călăraşi, scor de neprezentare, şi apoi să se uite în curtea altora.

Noi am fost o echipă mică, dar care a vrut să fie mare, Rapidul este o echipă mare, acum însă din ce în ce mai mică", a spus Pânzaru, conform liga2.ro.

Rapid este lider în play-off-ul Seriei I, cu 40 de puncte, în timp ce Dunărea Călărași are cu două puncte mai puțin. Aflată pe locul 3, cu 31 de puncte, Dacia Unirea Brăila este ieșită din calculele promovării.