• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Rapid a fost exclusă din Liga 1, iar jucătorii săi au început să-şi caute echipe. Doi dintre ei, Cătălin Ţîră şi Saiffedine Alami, ştiu deja unde îşi vor continua carierele.

Cătălin Ţîră va juca în Azerbaidjan, la Neftci Baku, echipă care a încheiat ultimul sezon pe locul 6.

Atacantul de 22 de ani, care a mai evoluat la FC Braşov şi Concordia Chiajna, a bifat 8 prezenţe în tricoul alb-vişiniilor în stagiunea precedentă, doar una ca titular, fără a reuşi să marcheze vreun gol.

În privinţa lui Alami, lucrurile au stat altfel. Marocanul de 23 de ani care a impresionat la Dunărea Călăraşi, unde a reuşit 8 goluri în 30 de meciuri în Liga 2, a semnat cu Rapid în această vară, în ciuda dificultăţilor financiare lae giuleştenilor.

În aşteptarea unei decizii în privinţa Rapidului, Alami a plecat în Franţa şi s-a antrenat alături de FC Paris, echipă care a retrogradat în liga a treia la finalul sezonului trecut. Africanul a promis că va reveni în România dacă giuleştenii primesc un răspuns favorabil din partea LPF, lucru care nu s-a întâmplat.

Astfel, este aproape cert că Alami va rămâne în capitala Franţei şi va juca pentru gruparea pariziană care s-a clasat pe locul 20 în Ligue 2 în ultima ediţie de campionat.

Un alt jucător rapidist, portarul Virgil Drăghia, ar putea evolua totuşi în Liga 1, fiind dorit de Concordia Chiajna. "Sunt în discuții cu ceva echipe, sper să-mi rezolv situația în aceste zile", a precizat goalkeeperul de 25 de ani, la "Digi Sport Matinal".