• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Rapid se mișcă intens în aceste zile pe piața transferurilor. Nu doar la capitolul veniri, însă. Giuleștenii au pierdut unul dintre jucătorii de bază din turul de campionat, care și-a reziliat contractul cu echipa de pe locul 2 din seria I a ligii secunde.

Goalkeeperul spaniol Pulpo Romero, care a disputat 11 meciuri ca titular în turul de campionat, le-a cerut șefilor Rapidului să-l lase să plece, motivând că are probleme personale. Tatăl fotbalistului de 28 de ani este grav bolnav și Romero a ținut să fie alături de el în Spania, găsind înțelegere la conducerea giuleștenilor, care au fost de acord cu rezilierea contractului cu portarul adus gratis astă-vară de la AEL Limassol, din Cipru.

Echipa lui Dan Alexa rămâne, astfel, cu doi portari în lot, Drăghia (trei partide jucate în acest sezon) și Manea (două meciuri jucate), astfel că aducerea unui portar de valoare a devenit una dintre prioritățile clubului giuleștean.