• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Meciul dintre CS Mioveni și ASA Târgu Mureș a avut parte de o întrerupere de câteva minute, în repriza secundă, cauzată de o accidentare a lui Cosmin Sârbu, care a ieșit de pe teren pe targă, cu gâtul imobilizat. În minutul 64, fotbalistul oaspeților a trecut prin momente de groază după ce a fost lovit de o minge expediată de Eduard Florescu. Sârbu a necesitat intervenția echipei medicale și trasportarea la spital, dar ambulanța a întârziat să plece.

Momente de panică la meciul de la Mioveni. La scorul de 1-1, în minutul 64, la un duel între Cosmin Sârbu și Rareș Lazăr, fotbalistul de la ASA Târgu Mureș a fost lovit de un al doilea jucător al Mioveniului, Eduard Florescu. Mingea expiediată l-a lovit în mână, dar fotbalistul s-a resimțit în timpul căderii.

Cosmin Sârbu a rămas întins pe gazon, iar în jurul său s-au adunat mai mulți jucători și arbitrul central. Intervenția echipe medicale a durat aproximativ trei minute și jumătate, iar pe teren, în acea zonă, a fost adusă și ambulanța, chemată de jucători și de medici. Jucătorul de la ASA Târgu Mureș nu și-a putut reveni și a ieșit pe targă, cu gâtul imobilizat. În minutul 68, antrenorul mureșenilor l-a trimis pe teren în locul său pe Dan Panait.

Faza s-a petrecut la scorul de 1-1, iar meciul a continuat. Nici în minutul 84 al întâlnirii, ambulanța nu părăsise incinta arenei din Mioveni. Acest lucru a fost posibil pentru că o a doua ambulanță a întârziat să apară la stadion. Regulamentul prevede ca pe stadion să fie prezentă cel puțin o ambulanță în timpul meciului, în caz contrar gazdele riscă să piardă meciul la masa verde. 

Chiar și în acest caz, jucătorul se află în afara oricărui pericol.

ACCIDENTAREA LUI SÂRBU: