• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

FC Braşov a ajuns într-o situaţie critică. Ardelenii riscă desfiinţarea în cazul în care nu vor primi banii din partea Stelei pentru transferul lui Alexandru Chipciu la Anderlecht.

Braşovul ar trebui să primească în total 750 000 de euro de la Steaua, adică 25 % din valoarea sumei de transfer plătită de belgieni (trei milioane de euro), însă clubul aflat în insolvenţă se plânge că nu a primit tranşa a doua din banii care trebuie să vină de la vicecampioana României.

Alexandru Chipciu a fost vândut de FC Braşov la Steaua, la începutul lui 2012, pentru 1,2 milioane de euro.

"Dacă nu vom lua banii ăia de la Steaua, 100% se vor închide porţile pentru că nu poţi să-ţi continui activitatea. Din păcate, în conturile clubului nu există niciun ban. Singurii bani care pot să salveze această echipa sunt banii care trebuie să mai vină pe Chipciu. Trăim de pe o zi pe alta, fără niciun fel de speranţă, fara niciun fel de siguranţă a zilei de mâine", a declarat Ţălnar.

FC Braşov este pe locul 5 în Liga a II-a, cu 38 de puncte, doar două mai puţin decât al doilea loc promovabil, ocupat de Olimpia Satu Mare.

"Stegarii" joacă pe terenul Dunării Călărăşi duminică, de la ora 13.30, în direct la Digi Sport 1.

"E o partidă foarte grea pentru că în această perioadă, din ce am văzut şi vorbit cu Mihalcea, ei şi-au adus vreo nouă jucători noi. Din păcate, noi n-am reuşit să facem ce ne-am propus în decembrie din cauza acestei incertitudini a zilei de mâine", a mai spus "principalul" Braşovului.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT