• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Terenurile din eșalonul secund sunt destul de proaste, iar acest lucru a putut fi observat și duminică, mai ales în repriza secundă a meciului dintre UTA și Clinceni, încheiat cu victoria arădenilor, scor 3-2.

Gazonul "a fost de partea gazdelor" în cel mai important moment al meciului, cel din minutul 72. La scorul de 1-1, UTA a reușit să preia conducerea, după golul înscris de Adi Petre. Fundașul central al oaspeților, Marian Marin, a încercat să trimită spre propriul portar, balonul s-a oprit însă în noroi, Petre a profitat de ajutorul nesperat, iar cu o scăriță de efect a punctat pentru 2-1.

Momentul inedit a fost surprins și la Digi Sport Special, concluzia moderatorului Vali Moraru fiind una amuzantă: "Trebuie să profiți de toate lucrurile care ți se oferă...".

Pentru UTA urmează acum marele derby cu ASU Poli Timișoara. Partida de la Arad este transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport, duminică, ora 14:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT