• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Fotbalul din eșalonul secund continuă să ofere momente amuzante, care ies în evidență tot mai mult în ultimul timp, având în vedere faptul că nivelul meciurilor este unul destul de scăzut.

Un astfel de moment a avut loc și la Vâlcea. În minutul 6 al meciului dintre CSM și FC Brașov, transmis de Digi Sport 1, un câine a ajuns la marginea terenului, apoi a ieșit în afara acestuia, fără să atragă atenția forțelor de ordine.

Peste un minut, câinele a pătruns nestingherit pe teren, profitând de o accidentare suferită de un jucător al brașovenilor. Cât timp meciul a fost întrerupt, patrupedul și-a văzut în continuare de treabă, abia într-un târziu un steward făcându-și apariția în zonă, care a rezolvat cu calm situația.

La pauză, CSM Râmnicu Vâlcea și FC Brașov sunt la egalitate, scor 0-0.

REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DIN LIGA A DOUA