• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Rapid este în căutare de portar după ce a rămas fără Pulpo Romero, care a cerut să plece de la gruparea giuleșteană. Echipa se va reuni luni, 11 ianuarie, dar campania de achiziții continuă. În afara lui Edu Oriol, care trebuie să dea un răspuns, șefii clubului sunt în tratative și cu un goalkeeper.

Dumitru Tudor, managerul celor de la ACS Berceni, a explicat pentru postul de radio Sport Total FM, cum Relu Stoian (19 ani), care a fost legitimat și la Honved Budapesta 2, are șanse să evolueze pentru vișinii dacă nu va reuși să-i impresioneze pe englezi.

”Stoian este în Anglia și așteaptă în aceste zile decizia clubului care-l testează. Dacă nu rămâne acolo, ar putea să meargă la Rapid, club care îl curtează intens”, a spus Tudor. 

Momentan, echipa lui Dan Alexa are doi portari în lot, Drăghia (trei partide jucate în acest sezon) și Manea (două meciuri jucate), astfel că aducerea unui portar de valoare a devenit una dintre prioritățile clubului giuleștean.