• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Protest fără precedent în prima etapă din returul Seriei a II-a din liga secundă. Arbitrul partidei Olimpia Satu Mare-Metalul Reşiţa, Andrei Nagy, din Aiud, a fost obligat să fluiere finalul partidei la trei minute de la start, din cauza non-combatului fotbaliştilor oaspeţi. După startul jocului, cei de la Satu Mare au dat mingea afară, iar reşiţenii au refuzat să execute autul. Arbitrul le-a dat răgaz trei minute să execute, apoi a fluierat finalul jocului.

Jucătorii de la Metalul s-au aşezat la mijlocul terenului, formând un zid şi au refuzat să continue jocul. Cei de la Olimpia au fost de partea adversarilor lor şi i-au aplaudat pe aceştia în momentul în care părăseau terenul.

Jucătorii oaspeţi apăruseră pe teren cu un banner pe care scria "Fotbalişti 2015 = sclavi", aluzie la situaţia incredibilă în care se află echipa din punct de vedere financiar. Nu mai departe de etapa trecută, după jocul de la Mioveni, pierdut cu 0-4, jucătorii au fost abandonaţi de conducere ca pedeapsă pentru scor şi atitudine. "Nu ştiam că şoferul autocarului nu avea bani pentru motorină, eu nu umblu cu teancuri de bani la mine", a explicat situaţia patronul echipei, Cătălin Rufă.

Metalul ocupă ultima poziţie a clasamentului în Seria a II-a din liga secundă, iar antrenorul Eugen Trică a demisionat de la gruparea reşiţeană în urmă cu o săptămână.

Astăzi se dispută prima etapă a returului din Liga a II-a, iar digisport.ro te ţine la curent cu rezultatele şi clasamentele. O decizie după ce s-a întâmplat la Satu Mare va fi luată de Comisia de Discipină.