• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Fostul internaţional Daniel Prodan, decedat la vârsta de 44 de ani în urma unui infarct, a fost omagiat în startul întâlnirii dintre Olimpia şi Foresta Suceava, meci în care jucătorii sătmăreni au decis să poarte tricouri imprimate cu chipul celui poreclit Didi.

Jucătorii Olimpiei au ținut să-l evoce pe fostul mare jucător emblematic din Satu Mare înainte de fluierul de start al partidei cu ACS Foresta Suceava. De asemenea, meciul a fost întrerupt în minutul 7 astfel ca fostul internațional român să fie omagiat. La doar două minute după acest moment, gazdele au deschis scorul prin Mihai Onicaș care a profitat de o greșeală a defensivei adverse.

Meciul a fost întrerupt pentru ca Didi Prodan să fie omagiat:

Daniel Prodan a început să joace fotbal la echipa-fanion a oraşului său natal, Olimpia Satu Mare. În anul 1991, Prodan şi-a făcut debutul la echipa mare a Olimpiei. După două sezoane în care a evoluat pentru echipa sătmăreană, Daniel Prodan a făcut cel mai important pas al carierei sale, prin venirea la Steaua.

Fostul fotbalist Daniel Prodan a încetat din viaţă în urma unui infarct, pe 16 noiembrie, la vârsta de 44 de ani şi a fost înmormântat la cimitirul "Sfântul Ilie" din Pipera. 

VIDEO CU REUȘITA LUI ONICAȘ CARE ARATĂ LA CAMERĂ CHIPUL LUI PRODAN: