• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Încă o echipă din Liga a II-a se va retrage înainte de finalul turului. După Şoimii Pâncota, şi ACS Berceni e decisă să renunţe la participarea în liga secundă, care va rămâne astfel cu 18 echipe.

Ilfovenii nu s-au prezentat sâmbătă la Călăraşi, pentru meciul cu Dunărea din etapa a 16-a, şi vor anunţa FRF că se vor retrage din campionat.

ACS Berceni nu avea niciun punct după 14 meciuri şi un golaveraj de 7-44. Obţinuse un punct cu Şoimii Pâncota, însă rezultatul a fost anulat după excluderea din campionat a echipei din Crişana.

Conducătorii clubului care şi-a jucat meciurile de pe teren propriu din acest sezon la Buftea nu-şi mai plătiseră jucătorii în ultima lună.

S-a ajuns la capătul drumului şi la Berceni. Mai mult ca sigur nu se va mai merge mai departe! Vom înştiinţa FRF-ul. Nu e nici primul şi nici ultimul club care dispare din acest fotbal. Nu credem că se mai poate recupera vreun ban. Jucătorii nu au mai avut răbdare, aveau o lună restanţă, dar cei care ţin clubul nu au vrut să mai achite salariul pentru că nu s-au înregistrat rezultatele aşteptate. Vor fi jucători liberi după 31 decembrie”, a declarat Paul Terteleac, vicepreşedintele ACS Berceni, pentru Radio Sport Total FM.

Ca şi în cazul celor de la Şoimii Pâncota, toate rezultatele trupei din Berceni din actualul sezon vor fi anulate.

VEZI REZULTATELE ETAPEI A 16-A DIN LIGA A II-A

Liga a II-a continuă astăzi, în direct la Digi Sport 1, cu partidele Sepsi Sfântu Gheorghe - Foresta Suceava (11.30) şi derby-ul UTA Bătrâna Doamnă - ASU Politehnica Timişoara (14.00), meciul sezonului pentru fanii celor două echipe.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TRANSMISIILOR