• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Un nou scandal de rasism în România, de această dată la nivelul ligii a treia!

Atacantul nigerian al formației Millenium Giarmata, Joseph Anagor, a ieșit de pe teren pentru câteva minute, în prima repriză, acuzând dur tratamentul de care a avut parte la Ighiu, în meciul pierdut de echipa sa, scor 0-2.

"Nu înţeleg de ce mă înjură de mamă şi mă fac cioară, la un meci fără miză", a fost reacția lui Anagor, pentru Ziarul Unirea. Jucătorul și-a dat jos tricoul, iar arbitrul i-a acordat cartonașul galben.

Antrenorul advers l-a apărat: "Regretăm acest incident!"

Joseph Anagor a fost apărat tocmai de antrenorul gazdelor, Mihai Manea, care a mers în timpul meciului la vestiare, pentru a-l convinge pe jucătorul nigerian să revină pe gazon.

"La fotbal se întâmplă şi asemenea lucruri neplăcute, regretăm acest incident ce nu ne face cinste", a spus tehnicianul formației din Ighiu.

Recent, brazilianul Eric a trecut și el printr-o situație similară și și-a pierdut cumpătul în partida pe care Gaz Metan a pierdut-o cu CSM Poli Iași, scor 0-1.

"Fanii au făcut <sonor> de cioară. La fiecare corner se scoteau zgomotele astea. Asta e, o să mă duc acasă şi o să le explic copiilor mei, care sunt români, ce înseamnă <cioară>. Românii sunt trataţi cum sunt trataţi în Europa şi nu e frumos. Dar asta şi pentru că unii se comportă cum au făcut-o aceşti suporteri. Pe niciun stadion nu mi s-a întâmplat aşa ceva", a spus atunci Eric, la microfonul Digi Sport.

Foto: ziarulunirea.ro