• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Mii de suporteri ai Universităţii Cluj au ieşit în stradă şi le-au cerut oficialilor clubului şi autorităţilor locale să găsească soluţii pentru a salva echipa de la faliment. "U" Cluj a obţinut o amânare până pe 14 aprilie în procesul în care se cere falimentul echipei de fotbal.

Alăturii de miile de suporteri ai echipei au venit în Piața Unirii din Cluj şi jucătorii echipei de baschet. În total, aproximativ 5.000 de oameni au umplut străzile orașului de pe Someș.

Angajaţii clubului de fotbal sunt neplătiţi de 8 luni şi voiau să intre în grevă. Ultimele veşti venite din partea administratorului judiciar i-au făcut să se răzgândească. Oficialii formației clujene au anunţat că un investitor a virat deja o sumă în conturile clubului, fapt care a ajutat echipa să scape de faliment.

Dinamoviştii au fost şi ei alături de suporterii lui U Cluj la mitingul din centrul oraşului. Pe lângă fanii "câinilor" prezenți alături cei din galeria înfrățită, cei care s-au dus la meciul contra Concordiei Chiajna, din semifinalele Cupei Ligii, au arborat un banner de susținere, inscripționat cu mesajul: "U Cluj nu moare".

Șepcile Roșii nu au pierdut de 4 etape în Liga a 2-a. Elevii lui Mihai Teja au 31 de puncte după 21 de runde şi sunt pe locul 9 în Seria 2.